Om Moments by Camilla

Under våren 2021 startade jag mitt företag Moments by Camilla. Mina ambitioner med företaget är porträttfotografering och bröllopsfotografering men även att fota åt företag. Då kan det röra sig om till exempel miljöbilder, produktfoto, bilder på personal eller lokaler. Vidare fotar jag mycket ute i naturen och jag försöker fortlöpande lägga upp mina bilder på olika bildbanker.

Namnet Moments by Camilla kom till då jag insåg att jag förmodligen inte enbart kommer syssla med foto. Jag har tidigare arbetat som illustratör och är utbildad inom grafisk formgivning, så i framtiden kan det även komma att bli sådana jobb. Vidare tycker jag mycket om att skriva texter och även dikter. Så, vi får helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda:-)

Lite om mig

Med åren har allt mer utrymme frigjorts i mitt liv för egentid. Mer tid att ägna åt min passion sedan början på 1990-talet tillbaka – fotografering. Jag förundras över den magi kameran kan åstadkomma. Ett fruset ögonblick som inte kan återskapas, en permanent dokumentation av ”här och nu”. Jag vill så gärna dela med mig av dessa tillfällen. Så, välkommen att ta del av min värld, den genom kameralinsen.