Egen utställning i Västerås

18 juni, 2019 0 av camillageidemark

Jag har fått den stora förmånen att hänga ett tjugotal av mina fotografier på Smiles Tandvård i Västerås.

En fotokavalkad i färg och svartvitt

Inför utställningen fick jag frågan om jag hade tänkt mig något tema på mina bilder. Efter att ha funderat ett tag bestämde jag mig slutligen för att istället bjuda på en fotokavalkad med blandade motiv. I Smiles lokaler hänger därför nu några axplock ur mitt ständigt växande fotoarkiv. Tavlorna går i starka färger men även i svartvitt.

Tavlorna finns beskåda på Smile Tandvård, Källgatan 14 i Västerås. För dig som vill komma och titta går det bra att anmäla sig i receptionen inne på Smile. Öppettider: Mån – tors kl 7.30 – 16.30, fredagar 7.30 – 13.30.

Fotoutställning, Camilla Geidemark, hon som fotar. fotoblogg, Smile Tandvård Västerås

Mina bilder är tryckta på exklusivt Fineart papper på Reklamtryckeriet i Köping och jag är själv väldigt nöjd med det färdiga resultatet. Ramarna är svensktillverkade och gjorda i trä med skyddande glas framför bilden.

Fotoutställning, Camilla Geidemark, hon som fotar. fotoblogg, Smile Tandvård Västerås
Fotoutställning, Camilla Geidemark, hon som fotar. fotoblogg, Smile Tandvård Västerås

Inspiration

Med kameran i mina händer blir livet till ett spännande äventyr, oavsett vart jag befinner mig. Störst inspiration finner jag i naturen och i närheten av djur men jag bryter gärna av med att fotografera människor i olika situ­ationer och sammanhang.

Fotoutställning, Camilla Geidemark, hon som fotar. fotoblogg, Smile Tandvård Västerås

Har du några frågor eller är intresserad av att köpa någon tavla, vänligen kontakta mig på: camilla.geidemark@live.se

Varmt välkommen!