Älskade motljus

2 april, 2020 0 av camillageidemark

Från arkivet maj 2018:

Camilla Geidemark, maskros, svartvitt foto, porträtt, motljus, fotoblogg

Det är härligt att ibland sätta sig med en kopp kaffe vid datorn och drömma sig bort bland gamla bilder. Här om dagen dök dessa foton upp på skärmen. De är tagna för ett par år sedan, i maj månad. Jag hade bilden klar för mig i huvudet redan några månader innan. Vi for ut med bilen till ett ställe inte så långt hemifrån. Platsen och förutsättningarna var perfekta för de bilder jag föreställt mig. Modellen fick posera ganska fritt bland dunbollarna och när kvällssolen förvandlade de sköra maskroskloten till transparenta ljuskäglor, så fick min älskade Nikon D4 smattra av sig i motljuset.

Camilla Geidemark, maskros, svartvitt foto, porträtt, motljus, fotoblogg
Camilla Geidemark, maskros, svartvitt foto, porträtt, motljus, fotoblogg
Små näpna maskrosungar svävar mot sitt öde.